Elke dag bijzondere verhalen bij De Scherpenzeelse Krant exclusief voor abonnees!     ABONNEER   meer informatie

Mis niks, lees alles over de Scherpenzeelse Krant


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant leest u die allemaal. Schrijf u in, dan leest u ook alles over Scherpenzeel.


Wat is Scherpenzeelse Krant Exclusief?

Scherpenzeelse Krant Exclusief brengt verhalen die u nergens anders vindt. Onze journalisten onderzoeken, schrijven, duiden, fotograferen en filmen. Het resultaat treft u elke dag online: interviews, reportages en achtergrondverhalen die u bijpraten over wat er speelt in uw woonplaats. En die helpen een mening te vormen over belangrijke onderwerpen in uw buurt, gemeente en regio.


Waar lees ik dat allemaal?
U vindt alle exclusieve artikelen op onze website. Bekijk ze op je telefoon, tablet, laptop of computer. Zo mist u niks en leest u alles.


Waarom is het niet gratis?
In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is nieuws niet gratis. Aan de onderscheidende, journalistieke verhalen van Scherpenzeelse Krant Exclusief hangt een prijskaartje. Dankzij de bijdragen van abonnees kunnen onze journalisten hun werk blijven doen.


Is er wel genoeg om over te schrijven in de regio Scherpenzeel?
Scherpenzeel is een actieve gemeente waar enorm veel gebeurt. Het is onze passie om verslag te doen, uitleg te geven over wat er speelt en boeiende verhalen te publiceren.

En de krant?
Scherpenzeelse Krant blijft wekelijks verschijnen, een goede abonneekrant met daarin een selectie van het belangrijkste nieuws, sport, agenda, vacatures en gemeentenieuws.

Oké, hoe meldt u zich aan?
Heel simpel: via deze link.


AfbeeldingU heeft een vraag over abonneren Scherpenzeelse Krant Exclusief. Waar kunt u die stellen? 

Mail naar: service@bdu.nl