Afbeelding
Afbeelding van Tumisu via Pixabay

‘Auto huren voor een goede prijs’

16 februari 2021 om 10:40 Partnercontent

Wie een auto wil huren voor een scherpe prijs, kiest voor EasyTerra autohuur. EasyTerra is zelf geen verhuurder, maar een vergelijkingssite waar je ook direct een huurauto kunt boeken. Je zoekt op de site naar wat je nodig hebt van een auto, waar en wanneer en ziet het aanbod dat hieraan voldoet. EasyTerra geeft je opties van grote autoverhuurders, maar ook van kleine of lokale aanbieders. Zo heb je een geheel beeld van het aanbod. En op die manier vind je dus de beste prijs voor jouw wensen en eisen. 

Voordelen van een huurauto

Een huurauto kan voor allerlei dingen handig zijn. Een dagje uit, een vakantie of een verhuizing bijvoorbeeld. Een eigen auto heeft hier tegenover veel nadelen. Je moet bijvoorbeeld zorgen voor het onderhoud, belastingen en verzekeringen betalen en eventuele problemen met je auto zelf zien op te lossen. Als je in de stad woont, is het ook nog eens duur om de auto te parkeren als je hem niet gebruikt. En vaak heb je niet de plek voor de deur om je auto neer te zetten. Daar heb je met een huurauto geen last van. 

Auto huren Amsterdam

Huur bijvoorbeeld een auto in Amsterdam als je daar woont, of juist als je een dagje naar Amsterdam gaat. EasyTerra geeft je een overzicht van alle mogelijkheden voor een huurauto in Amsterdam en je ziet zo precies waar je het goedkoopst uit bent. Zo kun je vanuit Amsterdam genieten van een dagje weg, of juist Amsterdam ontdekken met je huurauto. Omdat Amsterdam zo’n grote toeristenstad is, zijn er veel mogelijkheden voor huurauto’s in deze stad. Dat maakt de keuze uitgebreid. 

Auto huren Rotterdam

In Rotterdam verplaats je je beter met een auto dan in Amsterdam. De wegen van Rotterdam zijn grotendeels gemaakt voor autoverkeer. Dan is een dagje Rotterdam met een huurauto dus ideaal. Maar ook vanuit Rotterdam kun je een huurauto nemen om een dagje juist de stad uit te trekken. Rijd bijvoorbeeld naar het strand of naar een vakantiehuisje elders in Nederland. Je kunt namelijk vaak niet de grens over met een huurauto. Als je dit wel wil, moet je goed opletten wat er wel of niet mogelijk is voor de huurauto. 

Meerdere landen met één auto

Er zijn wel auto’s waarmee je de grens over mag. Dit geldt niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen. EasyTerra vergelijkt namelijk huurauto’s in landen over de gehele wereld. Soms kun je een auto ophalen in het ene land en inleveren in het andere land. Daar betaal je dan een one-way-fee voor: een bedrag omdat je de auto niet op hetzelfde punt inlevert. Dit kan ook binnen hetzelfde land het geval zijn. Als je door meerdere landen wil rijden, moet je goed opletten dat dit mag met de huurauto. 

Worry-Free label

EasyTerra heeft ook een Worry-Free label voor auto’s die aan een aantal eisen voldoen. Dat maakt het vinden van een goede deal gemakkelijker. Het gaat om vier eisen. Allereerst ongelimiteerde kilometers in plaats van enkel de eerste zoveel kilometers gratis. Daarnaast een gunstig brandstofbeleid en geen eigen risico of een dekking van het eigen risico. De laatste eis is een goede beoordeling door klanten. Dat hoort allemaal bij het Worry-Free label. 

advertentie
advertentie