Argon 2 Scherpenzeel 2

19 oktober 2019 om 20:19

SCHERPENZEEL Een late tegentreffer heeft Scherpenzeel opnieuw punten gekost. Nadat vorige week Roda'46 de winst (0-1) in de slotfase naar zich toetrok, bezorgde zaterdag Argon de ploeg van Jürgen Schefczyk puntenverlies: 2-2.

In Mijdrecht speelde Scherpenzeel na een lastig kwartier een goede eerste helft. Het leverde de 0-1 via Tevfik Ceyar op, maar een tweede goal bleef uit. ,,Terwijl we daar echt onze kansen op kregen", zag Schefczyk.

Na de pauze kwam Argon plots op gelijke hoogte, maar Scherpenzeel richtte zich op. Kevin Sissing zette zijn ploeg weer op voorsprong. ,,Om een topploeg in de eerste klasse te zijn, moet je die 1-2 voorsprong over de streep trekken", vindt Schefczyk. Maar in die missie faalde zijn ploeg, want Argon kwam in de 88e minuut langszij uit een vrije trap. ,,Heel zuur natuurlijk, maar ik kan met dit resultaat leven. Argon heeft er wel een echte wedstrijd van gemaakt."

Doelpunten: Tevfik Ceyar en Kevin Sissing