Afbeelding

Concert Mannenkoor Eiland Urk

21 oktober 2019 om 14:42

WOUDENBERG Het Christelijk Mannenkoor Eiland Urk verzorgt op zaterdag 2 november een concert in de Dorpskerk in Woudenberg.

Het koor staat onder leiding van Gerrit Schinkel en wordt gevormd door ongeveer tachtig jongemannen. Zij zingen een geheel eigen repertoire van Psalmen, Gezangen en geestelijke liederen. Meestal wordt er door verschillende koorleden ook solo gezongen bij enkele nummers. Naast koorzang is er ook ruimte voor samenzang.

Verder is er muzikale medewerking van Hendrik van Veen, de vaste organist en Hugo van der Meij, de vaste pianist van het koor. De algehele leiding voor deze muzikale avond berust bij: ds. M. Messemaker.

De aanvang is om 19.30 uur, de kerk is open vanaf 18.45 uur, ingang onder de toren. De entree bedraagt 10,00 euro voor volwassenen en 5,00 euro voor kinderen t/m 12 jaar. De netto opbrengst van deze koor- en samenzangavond is bestemd voor het nieuw te bouwen tweede kerkelijk centrum.

Ook wordt er een collecte gehouden waarvan de opbrengst 50/50 bestemd is voor dit doel en voor de Stichting de Ondergrondse Kerk (SDOK). Deze stichting is werkzaam in landen waar christenen niet in vrijheid kunnen samenkomen en waar kerkbouw onmogelijk is.

Workshop Israëlisch dansen in De Schans

WOUDENBERG In de Grote zaal van MFC De Schans in Woudenberg wordt op woensdagochtend 13 november een workshop Israëlisch dansen gegeven. Van 10.00 tot 12.00 uur leert Lisette van Groeningen de deelnemers een aantal dansen en vertelt ze daar het één en ander bij.

,,De workshop is geschikt voor iedereen die een beetje maatgevoel heeft en van dansen houdt. Ervaring is niet nodig'', aldus de organisatie.

Aanmelden en meer informatie via Lisette van Groeningen: setteke@gmail.com of 06-44033321.

Afbeelding