Air-badmintonnen op het zand
Air-badmintonnen op het zand Christianne Geerdes

Air-badminton op Beachresort Renswoude in juli en augustus

Overig Deel je nieuws

Op het Beachresort Renswoude is het voor iedereen mogelijk om in juli en augustus te ‘air-badmintonnen’ op de donderdagavonden. Dit is een vorm van badminton met een verzwaarde shuttle. Ideaal dus om buiten mee te spelen.

 

Beachresort Renswoude

Voor Sporthal de Hokhorst ligt een omheinde zandvlakte ter grootte van 4 badmintonvelden. Deze is daar neergelegd in coronatijd door de Sportvereniging Renswouw (SVR) voor haar leden. Dit zgn. Beachresort is al weken in gebruik voor de training van de volleyballers en badmintonners. In juli en augustus mag iedereen gratis gebruik maken van het Beachresort om een potje te badmintonnen. Dat kan op de donderdagavonden, vanaf 20:00 uur is iedereen welkom.

 

Materiaal

SVR zorgt voor speciale shuttles voor het air-badmintonnen. Deze vorm van badminton wordt gespeeld met een gewoon badmintonracket. Deze zijn evt. te leen bij de SVR. Verder wordt er gespeeld op blote voeten of met gympen. Net wat je prettig vindt.

 

Aanmelden

Air-badmintonnen is voor iedereen gratis, maar vanwege de maatregelen rondom corona moet je je wel aanmelden als je wilt komen. Dat kan door een mail te sturen naar badmintonrenswoude@gmail.com. En bij het Beachresort moeten de aanwijzingen van de toezichthouder worden gevolgd.

Het Beachresort bij Sporthal de Hokhorst Renswoude
advertentie
advertentie