Hockeyclub MHC de Holestick stelt veld beschikbaar voor 'binnensporters'

26 juni 2020 om 07:06 Overig Janneke Hek
De volleyballers van Set up '69 zijn blij dat ze gebruik kunnen maken van het hockeyveld van MHC de Holestick.
De volleyballers van Set up '69 zijn blij dat ze gebruik kunnen maken van het hockeyveld van MHC de Holestick.

SCHERPENZEEL De hockeyers van MHC de Holestick in Scherpenzeel konden vanaf 29 april eindelijk weer beginnen met trainen. En deze vreugde willen ze delen met andere sporters van binnensportverenigingen. Zo traint SVC Set Up ’69 op het gras van de hockeyclub en ook andere verenigingen mogen zich melden, geeft Jacco Veldhuizen, bestuurslid bij MHC de Holestick, aan.

,,Het was goed om te zien dat onze hockeyers na een lange pauze gretig gebruikmaakten van de mogelijkheid om te sporten. Helaas kunnen nog niet alle sporters in Scherpenzeel alweer bezig zijn met hun favoriete sport. Voor alle sporten die binnen gehouden worden en voor de sportscholen, gelden nog steeds beperkende maatregelen. Om deze reden heef..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.