Bodyflash: van sportschool naar lifestyleclub

15 sep, 09:30 Overig .
Fitnesstrainers van Bodyflash in actie in een van de nieuwe zalen.
Fitnesstrainers van Bodyflash in actie in een van de nieuwe zalen.

WOUDENBERG ,,Als er één ding weer eens echt duidelijk is geworden het afgelopen 1,5 jaar dan is wel dat gezondheid en/of fitheid het allerbelangrijkste is. Maar we zullen zelf verantwoordelijkheid moeten nemen voor onze gezondheid en gerichte actie moeten ondernemen want alleen een pilletje of een vaccin gaat het corona- en andere gezondheidsproblemen niet oplossen. Gezondheid is geen keuze, gezonder leven wel.” Aan het woord is Kees Vink, eigenaar oprichter van Sport & Health Bodyflash in Woudenberg.

,,Bij Bodyflash hebben we vorig jaar, in de gedwongen sluiting van de eerste corona lockdown, gelijk actie ondernomen om het sporten tijdens deze pandemie zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen. Zo is, naast de invoering van de v..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.