DOTO sluit seizoen succesvol af

5 jul, 19:25 Overig DOTO
Boven: Eva Gerritsen, Isa de man (trainster), Amer van der Most (trainster), Romy Wanner. Onder: Emma van Dijk, Lynn van Huigenbos, Vere Kleinveld.
Boven: Eva Gerritsen, Isa de man (trainster), Amer van der Most (trainster), Romy Wanner. Onder: Emma van Dijk, Lynn van Huigenbos, Vere Kleinveld.

SCHERPENZEEL Zes turnsters van de Scherpenzeelse gymvereniging DOTO deden zaterdag 2 juli mee aan maar liefst veertien toestelfinales: zes keer vloer, vier keer balk, drie keer brug en één keer sprong. Zij namen het op de beste acht turnsters in hun categorie en plaatsen zich via de meerkampwedstrijden eerder in het seizoen.

In de eerste wedstrijd kwamen vijf turnsters in actie. In niveau 4 turnde Vere Kleinveld (2012) de vloerfinale en Eva Gerritsen (2010) turnde balk-, brug- en vloerfinale. Het was een sterk deelnemersveld. Vere turnde ontspannen haar oefening, maar moest de andere deelnemers voor laten gaan. Eva kwam te kort op vloer door een niet doorgesprongen serie. Ze had al uitstekend geturnd op balk en brug. Op balk kreeg zij de zilveren medaille en op brug was zij de beste en kreeg goud.

In niveau 5 turnde Emma van Dijk (2010) de finale balk en vloer. Op balk had zij een mooie oefening maar een zeer grote wiebel na de radslag. Emma viel op vloer op door een oefening met zeer veel uitstraling. Lynn van Huigenbos (2012) turnde ook de vloerfinale, zij ..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.