Valleitrekkers wereldkampioen op WK in Holten

19 sep, 14:18 Overig Tips van de redactie Edwin Kamphorst
De Valleitrekkers komen uit voor Nederland in de Mix 580 kiilo klasse.
De Valleitrekkers komen uit voor Nederland in de Mix 580 kiilo klasse.

SCHERPENZEEL/WOUDENBERG De Valleitrekkers hebben tijdens het wereldkampioenschap touwtrekken in Holten van donderdag tot en met zondag vier keer goud en één keer zilver gewonnen.

De leden van touwtrekvereniging De Valleitrekkers uit Woudenberg waren gisteren na het wereldkampioenschap in Holten nog onderweg naar de vereniging, bij de familie Willemsen aan de Laagerfseweg 59 in Woudenberg. Edwin Kamphorst, Harm Geijtenbeek en Henk van de Langemeen, die samen in een auto onderweg waren, leggen uit dat de Valleitrekkers van donderdag tot en met zondag uitkwamen tegen de landenteams, nadat ze tijdens het kampioenschap op de eerste zaterdag van juli als besten uit de bus waren gekomen tijdens de selectiewedstrijden. Daardoor speelden ze afgelopen zaterdag en zondag tegen België, Zweden en Zwitserland, waarvan vooral de laatste twee sterke teams zijn, merken ze op.

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.