Ronald Wiggemansen in actie
Ronald Wiggemansen in actie Kees de Koning

T.V.S. begint competitie met nederlaag tegen S.V.O.

6 februari 2024 om 13:18 Sport Deel je nieuws

T.V.S. . begint competitie met een nederlaag tegen S.V.O. 

Nadat in week 1 de uitwedstrijd tegen Maarssen was uitgesteld begon de competitie met een thuiswedstrijd tegen S.V.O. 1 uit De Meern. Met de debutanten in team 1 t.w. Ronald Wiggemansen en Geurt Geurtsen (zij nemen de plaatsen in van routiniers Edwin Vetkamp en Rein Schellingerhout die samen team 2 vormen) werd een geflatteerde nederlaag geleden.

In de openingspartij nam Ronald Wiggemansen het op tegen Onno Nieboer die de twee eerste games op zijn naam schreef, daarna kwam Wiggemansen goed terug en dwong een vijfde game af die hij echter met 4/11 verloor. Vervolgens verscheen Geurt Geurtsen achter de tafel om tegen Sander van Zeijst te spelen, Geurtsen won met goed spel de twee eerste games maar kon niet voorkomen dat van Zeijst met 5/11, 8/11 en 6/11 de partij naar zich toe trok.

In het dubbelspel hadden de gasten de overhand want zij toonden aan een beter ingespeeld duo te zijn dan de TVS-ers Wiggemansen en Geurtsen. Met achtereenvolgens 9/11, 4/11 en 9/11 pakte de gasten opnieuw de zege.

In de vierde partij wist Wiggemansen het eerste punt te scoren want tegen van Zeijst verloor hij na twee gewonnen games nog wel de derde game maar in de vierde pakte hij met 11/5 de winst. In de slotpartij verloor Geurtsen tegen Nieboer opnieuw nadat hij de eerste twee games had gewonnen (11/8 en 11/6) en Nieboer kwam evenals zijn teamgenoot eerder deze wedstrijd, sterk terug en bracht met 11/9, 11/7 en 11/6 de 1-4 eindstand op het scorebord.     

In speelronde 3 staat voor de scherpenzeelse formatie een uitwedstrijd op het programma als op Dinsdag 13 februari in en tegen Hoogland gespeeld gaat worden.      

advertentie
advertentie