TVS wint ook het dubbel tegen Shot
TVS wint ook het dubbel tegen Shot Kees de Koning

T.V.S. verliest van Maarssen maar pakt eerste zege tegen Shot.

27 februari 2024 om 13:51 Sport Deel je nieuws

In een kort tijdsbestek moest T.V.S. 1 een tweetal wedstrijden spelen. Eerst stond de uitwedstrijd tegen Maarssen 1 op het programma en daar werd de derde nederlaag op rij geleden. Een paar dagen later ontvingen ze in “de Breehoek” Shot 3 uit Soest en deze wedstrijd eindigde in de eerste zege in de voorjaarscompetitie.

In de wedstrijd tegen Maarssen gingen de twee eerste enkelspelen zowel voor Ronald Wiggemansen als Geurt Geurtsen verloren. Geurtsen was wel dichtbij een overwinning maar helaas ging de beslissende vijfde game tegen Carlo van Klarenbosch met 9/11 verloren. Ook in het dubbel waren de gastheren met 11/6, 3/11, 8/11 en 6/11 te sterk. In de afsluitende enkelspelen leed Wiggemansen opnieuw een nederlaag maar wist Geurtsen de eer te redden door tegen Ton van ’t Sant nu wel de vijfde game met 11/8 in zijn voordeel af te sluiten, waardoor de uitslag dus 4-1 werd in het voordeel van Maarssen.

In speelronde 4 was Shot 3 uit Soest te gast in “de Breehoek”. De T.V.S.-ers waren er op gebrand om nu eindelijk de eerste overwinning te behalen. Jan van de Beek opende met een knappe zege op Boris Brands en ook Ronald Wiggemansen won in vier games van Jackie Xie.

Doordat het dubbel ook werd gewonnen met 11/9, 11/9 en 11/8 was de eerste zege een feit. Toen in de volgende partij van de Beek ook Xie in vier games versloeg leek een maximale score haalbaar te zijn maar in de slotpartij verspeelde Wiggemansen een 2-0 voorsprong tegen Brands en verloor alsnog met 5/11, 15/17 en 5/11.     

In speelronde 5 staat op Vrijdag 8 maart voor de T.V.S.-ers de uitwedstrijd in Vianen tegen Vitac 1 op het programma.      

advertentie
advertentie