overzichtsfoto
overzichtsfoto Kees de Koning

Tafeltennisvereniging T.V.S. organiseert toernooi.

30 maart 2024 om 09:26 Sport Deel je nieuws

Scherpenzeelse tafeltennisvereniging T.V.S. organiseert toernooi.

Op Zaterdag 18 mei a.s. zal T.V.S., evenals in 2023, voor de zesde keer het T.V.S. Invite toernooi organiseren in “de Breehoek”.

Aan dit toernooi kan door maximaal 48 spelers worden deelgenomen. (momenteel staat het aantal inschrijvingen al op 41) Naast de T.V.S.-ers kan ook worden deelgenomen door spelers van andere verenigingen en individuelen.

De deelnemers worden aan de hand van hun NTTB rating ingedeeld in 4 groepen van 12.

In elke groep worden dan 2 poules van 6 geformeerd waarin een halve competitie zal worden afgewerkt. Deze poulewedstrijden starten vanaf 12.00 uur.

Vanaf 16.00 uur zullen de kruisfinales en de plaatsingswedstrijden worden gespeeld met aansluitend de prijsuitreiking.

Deelname aan het toernooi kost 5 Euro p.p. (incl. gratis koffie/thee bij aankomst)

Na afloop van het toernooi kan om 18.00 uur worden deelgenomen aan een afsluitend buffet, de kosten hiervan zijn 15 Euro (onder voorbehoud) p.p. (excl.drankjes)

Er zijn inmiddels dus al diverse aanmeldingen binnen van uiteraard de T.V.S.-ers zelf maar ook van spelers van verenigingen uit onder meer Amerongen, Putten, Maarn, Graauw (Zeeland), Woerden, Bemmel, Woudenberg, Huissen, Culemborg, Goes, Zeist en Terneuzen. Maar er is nog plaats voor enkele deelnemers om het veld compleet te maken dus heb je belangstelling om mee te doen meld je dan z.sp.m. (uiterlijk 21 april) aan via info@tvsnetpost.nl

Voor meer informatie over het toernooi, en ook inschrijven, kijk dan op onze site www.tvsnetpost.nl

advertentie
advertentie