Derde overwinning voor T.V.S. 1

10 oktober 2018 om 14:26 Sport/sport Deel je nieuws

T.V.S. 1 boekt regelmatige overwinning op U.T.T.C. 

De vierde wedstrijd werd in Utrecht gespeeld tegen U.T.T.C. en leverde de derde overwinning op. Jan van de Beek, Edwin Vetkamp en Rein Schellingerhout wonnen allen tweemaal en moesten alleen hun meerdere erkennen in de sterk spelende Remy Venema, een van de sterkste spelers in deze klasse. Doordat de T.V.S.-ers ook het dubbelspel in hun voordeel beslisten werd de eindstand 7-3.   

In de openingspartij won Jan van de Beek vrij gemakkelijk in drie games van Erik van Dijk. Rein Schellingerhout verdubbelde de voorsprong door in vier games te winnen van Steven Herschel. In de derde partij was Edwin Vetkamp kansloos tegen de Utrechtse kopman Remy Venema, hij verloor in drie games. Na een sterk gespeeld dubbel, 11/7, 11/8 en 11/6, brachten van de Beek en Schellingerhout het verschil weer op twee. De pauze ging dus in met 2-1 voorsprong.

Na de pauze werd deze voorsprong verder uitgebouwd via overwinningen van van de Beek en Vetkamp op achtereenvolgens Herschel en van Dijk. Het was in de zevende partij opnieuw Venema die voor de gastheren wist te winnen al slaagde Schellingerhout er wel in om hem een game af te snoepen. Vetkamp bracht na een zwaar bevochten overwinning de stand op 6-2 maar daarvoor moest hij tegen Herschel wel een 2-0 achterstand weg werken hetgeen hij heel knap deed met 11/8, 11/7 en 11/9. In de voorlaatste partij stond de topper tussen beide kopmannen geprogrammeerd, van de Beek en Venema maakten er een boeiende wedstrijd van waarin Venema uiteindelijk met 9/11, 13/11, 11/13, 11/7 en 11/7 aan het langste eind trok. In de slotpartij bracht Schellingerhout, via winst op van Dijk, de marge weer op vier zodat de eindstand 7-3 werd in het voordeel van T.V.S.

In de laatste speelronde van de eerste competitiehelft staat er opnieuw een uitwedstrijd op het programma, op Donderdag 18 Oktober is Maarssen de tegenstander.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie