Ruime overwinning voor T.V.S. in eerste thuiswedstrijd

6 februari 2019 om 13:53 Sport/sport Deel je nieuws

Ruime overwinning voor T.V.S. in eerste thuiswedstrijd.  

In de tweede competitieronde stond voor T.V.S. 1 de thuiswedstrijd tegen Z.T.T.V. 1 uit Zeist op het programma. De gasten hadden hun eerste wedstrijd verloren en waren gebrand op een goed resultaat maar dat liep niet goed af voor hen want de T.V.S.-ers waren duidelijk de bovenliggende partij. Pas in de voorlaatste partij wisten de Zeistenaren de eer te redden zodat de eindstand 9-1 werd, hetgeen een prima resultaat is voor T.V.S. dat nu tweemaal heeft gewonnen.

In de openingspartij won Jan van de Beek eenvoudig in drie games van Peter Hendriksen. Rein Schellingerhout verdubbelde de voorsprong door te winnen van Dave Haagen waarbij hij slechts een game verloor. Ook Edwin Vetkamp won in vier games van Peter van den Berg en doordat van de Beek en Schellingerhout ook in het dubbelspel met 14/12, 11/2 en 11/6 te sterk waren voor het duo Hendriksen / Haagen ging de pauze in met een riante 4-0 voorsprong.

Na de pauze boekte Schellingerhout een knappe overwinning op Hendriksen door met 11/7, 10/12, 12/10 en 14/12 te winnen van de Zeister kopman. In de volgende twee partijen waren zowel van de Beek als ook Vetkamp beiden (zonder gameverlies) veel te sterk voor resp. van den Berg en Haagen, waarmee de voorsprong werd uitgebreid naar 7-0. Schellingerhout slaagde er  in om ook zijn derde partij, tegen van den Berg, te winnen na 13/11, 8/11, 11/5 en 11/9 kon hij de felicitaties in ontvangst nemen. In de voorlaatste partij was het Vetkamp die de enige verliespartij op zijn naam kreeg, breekpunt in deze partij tegen Hendriksen was de derde game die met 12/14 werd verloren waarna Hendriksen met 11/7 de partij in zijn voordeel besliste. In de slotpartij verloor van de Beek, tegen Haagen nog wel zijn enige game deze avond maar kwam de zege geen moment in gevaar waardoor de eindstand op 9-1 werd bepaald.

In de derde speelronde staat er weer een uitwedstrijd op het programma. Op Vrijdag 15 Februari is in Huizen mede titelkandidaat Bijmaat 2 de tegenstander.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie