Teus Vink, erelid van Smash Woudenberg
Teus Vink, erelid van Smash Woudenberg Eefjan Timmerman

Teus Vink erelid van Smash Woudenberg

Sport/sport Deel je nieuws

Bij de Ledenvergadering van Smash werd Teus Vink benoemd tot erelid vanwege zijn inzet voor de jeugdafdeling en het werven van sponsoren. De afgelopen 7 jaar maakte Teus deel uit van het bestuur. Om gezondheidsredenen moest hij besluiten daarmee te stoppen, maar gelukkig blijft hij toch nog betrokken bij de club.

In het gebouw aan de Schoolstraat was Teus al de drijvende kracht achter de jeugdtrainingen. Vaak verzorgde hij de trainingen, soms alleen, soms met Mariska Buitenhuis en later ook met Elza Vlastuin.

Bij het organiseren van feestjes of toernooien voor de jeugd was Teus vaak de initiatiefnemer hierin.

En bij het vervullen van de bardienst konden we altijd een beroep op hem doen.

In 2012 kwam Teus in het bestuur en ging hij op zoek naar sponsoren. Teus weet als geen ander dat sponsoren belangrijk zijn voor de continuïteit van een vereniging. Hij ging de bedrijven langs en wist deze bedrijven dan enthousiast te maken om de vereniging te sponsoren.

Mede door zijn humor, betrokkenheid, belangstelling en zijn manier van doen is en blijft Teus een bindende factor binnen de vereniging en verdient hij de titel erelid. Het bestuur van TTV Smash waardeert zijn bijdrage en tomeloze inzet zeer. Teus bedankt!!

advertentie