Voorzitter Adriaan Koppens, winnares Daniëlle van Engelenhoven,  Liesbeth Bos -Van den Brandhof van Brandhof Ruitersport in Renswoude
Voorzitter Adriaan Koppens, winnares Daniëlle van Engelenhoven, Liesbeth Bos -Van den Brandhof van Brandhof Ruitersport in Renswoude Willaerruiters

Daniëlle van Engelenhoven grote winnares Willaer’s Herfst Ruiterweek

1 november 2021 om 10:15 Sport Deel je nieuws

Daniëlle van Engelenhoven heeft de eerste editie van de Willaer’s Herfst Ruiterweek gewonnen met haar paard Kalisha TH. De Willaerruiters in Scherpenzeel was vier dagen lang het decor van deze dressuurweek met deelnemers uit heel Nederland.

Daniëlle van Engelenhoven nam deel met twee paarden. Ze haalde met Kalisha TH de beste score overall van 71,833% en 66,333%. Met haar andere paard Maiocci US werd zij overall tweede met scores van 67,167% en 68,833%. ‘’ Ik ben erg blij dat beide dagen de juryleden zo te spreken zijn over hoe ik mijn paarden rijd. Ik vind het belangrijk dat ik, maar ook mijn paarden, genieten van wat we samen doen’’, aldus Daniëlle over haar paarden.

Baukje van Leeuwen behaalde tijdens de ruiterweek de overall derde plaats met haar vierjarige merrie Maan met scores van 66,5% en 65%. Baukje: ‘’Voor Maan was de ruiterweek in Scherpenzeel de eerste officiële dressuurwedstrijd.  Tijdens deze wedstrijd ben ik alleen maar bezig geweest met de verbinding tussen haar en mij en het plezier’’. De organisatie kijkt terug op een geslaagde ruiterweek. In de ring verschenen mooie combinaties en dressuurproeven. Dit resulteerde in veel winstpunten van de juryleden en een ontspannen en sportieve sfeer bij de deelnemers.

De prijsuitreiking van de Willaer’s Herfst Ruiterweek vond plaats bij trouwe sponsor Brand Ruiter & Dier in Renswoude. Voorzitter Adriaan Koppens sprak de winnende dames toe en sprak zijn bewondering uit voor de schoonheid van de dressuurproeven. De volgende ruiterweek vindt plaats in de voorjaarsvakantie van regio midden van woensdag 2 maart t/m zaterdag 5 maart 2022.

Voorzitter Adriaan Koppens, Baukje van Leeuwen,  Liesbeth Bos -Van den Brandhof van Brandhof Ruitersport in Renswoude
advertentie
advertentie