Edwin Vetkamp in actie (archief)
Edwin Vetkamp in actie (archief) Kees de Koning

Verlies en winst voor tafeltennissers van T.V.S.

14 maart 2023 om 13:57 Sport Deel je nieuws

T.V.S. verliest van koploper V.H.C. en wint tegen hekkensluiter Rega. 

De tweede competitie helft werd begonnen met de return in Hagestein tegen koploper V.H.C., de eerste wedstrijd eindigde destijds nog in een overwinning voor de TVS-ers maar nu sloeg de koploper hard terug en won met de maximale cijfers. In speelronde zeven kwam het Nijkerkse Rega op bezoek in “de Breehoek”. Net als in de uitwedstrijd werd er een overwinning behaald, toen werd het een nipte 3-2 maar eindigde de wedstrijd in een comfortabele 5-0 zege.  

In de wedstrijd tegen V.H.C. 1 speelden beide teams in dezelfde opstelling als in de eerste wedstrijd die met 3-2 werd gewonnen door T.V.S. Deze keer waren de rollen omgedraaid en wonnen de gastheren zelfs met maar liefst 5-0. In tegenstelling tot de vorige keer bleef Jan van de Beek dit keer niet ongeslagen en verloor zowel tegen Falco van Os als tegen William van Overdam. Tegen van Os waren er nog wel kansen maar van de Beek ging in de vijfde game met 11/6 onderuit. Edwin Vetkamp leed opnieuw twee nederlagen. In het dubbel streden van de Beek en Vetkamp lang mee voor de winst maar ook in deze partij waren de gastheren uiteindelijk met 11/6, 8/11, 11/9, 6/11 en 11/7 te sterk.   

Voor de thuiswedstrijd tegen Rega 1 ontbrak Jan van de Beek wegens ziekte waardoor Edwin  Vetkamp en Rein Schellingerhout het opnamen tegen Bastiaan Florijn en Jonah Melgers. In de openingspartij won Vetkamp van Florijn door na een 2-1 achterstand de laatste twee games duidelijk met 11/3 en 11/4 te winnen. Schellingerhout won daarna in drie games van Melgers. In de tweede serie enkelspelen was ook Vetkamp in drie games te sterk voor Melgers en daarna pakte ook Schellingerhout zijn tweede winstpartij door na een met 10/12 verloren openingsgame vervolgens drie games op rij te winnen. In het afsluitende dubbelspel waren Vetkamp en Schellingerhout ook ter sterk voor de Nijkerkers en wonnen met 11/4, 11/8, 10/12 en 11/3. Met deze 5-0 overwinning is het eerste klasserschap zo goed als veilig gesteld.     

In de achtste wedstrijdronde staat op vrijdag 31 maart de uitwedstrijd in Utrecht tegen U.T.T.C. 1 op het programma. De thuiswedstrijd leverde een 2-3 nederlaag op voor de TVS-ers.      

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie