Edwin Vetkamp in actie
Edwin Vetkamp in actie Kees de Koning

T.V.S. behaalt tweede opeenvolgende overwinning ten koste van U.T.T.C.

27 september 2023 om 16:29 Sport

SCHERPENZEEL In de derde speelronde ontving tafeltennisclub TVS het Utrechtse U.T.T.C. in “de Breehoek”. De gasten hadden hun enige vorige wedstrijd gewonnen, maar deze keer waren ze duidelijk de mindere, aangezien het krachtsverschil in alle partijen merkbaar was. Edwin Vetkamp leed de enige nederlaag van de avond, waardoor TVS met een mooie 4-1 overwinning naar huis ging.

De openingspartij van de avond werd snel beslist, met Jan van de Beek die Marc Londo versloeg met 11/6, 11/6 en 11/4, waarmee het eerste punt binnen was. De tweede partij verliep eveneens vlot, maar ditmaal in het voordeel van de tegenstander, Luuk Hoevenaars, die Edwin Vetkamp versloeg met 10/12, 6/11 en 3/11.

TVS herpakte zich door het dubbelspel te winnen. Van de Beek en Vetkamp verloren weliswaar de openingsgame met 9/11, maar namen daarna de controle over en wonnen na 11/6, 11/9 en 12/10.

In de twee daaropvolgende enkelspelen leek Van de Beek na 11/9 en 11/3 op weg naar een snelle overwinning op Hoevenaars, maar laatstgenoemde vocht terug en won de derde game met 11/7. Het werd echter niet spannend, want Van de Beek haalde de winst binnen met 11/7. In de laatste partij zette Vetkamp de eindstand op 4-1 door een regelmatige overwinning met 11/6, 11/8 en 11/6 op Londo.

In de vierde speelronde wacht TVS een uitwedstrijd, want op donderdag 5 oktober nemen ze het op tegen Maarssen. De club heeft momenteel de wind in de zeilen na twee opeenvolgende overwinningen en hoopt deze vorm vast te houden in de komende wedstrijden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie