de winnaars v.l.n.r. Bart, Mitchell en Jan
de winnaars v.l.n.r. Bart, Mitchell en Jan Kees de Koning

Bart van Vugt eerste winnaar bij T.V.S. in 2024.

9 januari 2024 om 22:41 Sport Deel je nieuws

Op Maandag 8 januari jl. konden de TVS-ers voor het eerst in het nieuwe jaar de krachten met elkaar meten. Zoals gebruikelijk is dat op een van de eerste maandagen in het nieuwe jaar tijdens het “Mix – toernooi”. Tevens was het een goede testcase voor de meeste spelers hoe ze er voor staan t.o.v. de concurrentie want op Maandag 22 januari staat het clubkampioenschap op het programma. De 20 deelnemers waren volgens rating ingedeeld in een groep van 6 en twee groepen van 7 en speelden 4 wedstrijden volgens het ‘best of five’ principe.

In ronde 1 behaalde Dennis Wijsbeek een mooie 3-1 overwinning op de nog heersende clubkampioen Ronald Wiggemansen. Ook Mitchell van Enk behaalde in deze ronde een 3-1 zege op Bas van Toor. In ronde 2 versloeg Nico Wallet teamgenoot Peter Hamelink in vijf games en ook Sander van Ee won in de beslissende vijfde game van Bas van Toor. In ronde 3 was de spannendste partij die tussen Geurt Geurtsen en Daniel der Nederlanden die eerstgenoemde in de vijfde game in zijn voordeel besliste. In de laatste ronde verloor Mitchell van Enk met 1-3 van Evert van de Beek maar die ene game was precies genoeg om Jochem Wiggemansen voor te blijven.

De eindoverwinning ging naar Bart van Vugt (groep 2) op grond van zijn lagere rating t.o.v. zijn andere concurrent voor de eindwinst. De winnaar in groep 1 werd Jan van de Beek en in groep 3 ging de zege naar Mitchell van Enk. Voor alle winnaars was er een waardebon.

De einduitslag was als volgt :

1. Bart van Vugt, 2 Jan van de Beek, 3. Ronald Wiggemansen, 4. Mitchell van Enk, 5. Jochem Wiggemansen, 6. Gerrit Barten, 7. Erwin Oussoren, 8. Geurt Geurtsen, 9. Dennis Wijsbeek, 10. Daniel der Nederlanden, 11. Jasmijn Fischer, 12. Serge Hoek, 13. Sander van Ee, 14. Evert van de Beek, 15. Peter Hamelink, 16. Bas van Toor, 17. Rein Schellingerhout, 18. Willem Verwoerd, 19. Nico Wallet, 20. Hans van Enk

advertentie
advertentie