overzichtsfoto
overzichtsfoto Kees de Koning

Tafeltennisvereniging T.V.S. begint aan Voorjaarscompetitie.

17 januari 2024 om 11:12 Sport Deel je nieuws

Tafeltennisvereniging T.V.S. begint aan de Voorjaarscompetitie.

Nadat in de achter liggende weken verschillende onderlinge toernooien zijn gespeeld gaat nu het serieuzere werk weer beginnen nl. de competitie. Na eerst nog het clubkampioenschap 2024 te hebben gespeeld gaat op Maandag 29 januari voor tafeltennisvereniging T.V.S. de competitie al weer van start. In deze competitie zullen dit voorjaar 6 senioren teams gaan uitkomen in de duo-competitie. Het 1e en 2e team gaan spelen in de 1e klasse, het 3e team in de 2e klasse en de teams 4 t/m 6 komen allen uit in de 5e klasse.

T.V.S. 1 is inmiddels een vaste waarde in de 1e klasse en kunnen misschien  mee doen in de top van hun poule. Hun tegenstanders zijn : Maarssen, S.V.O. (De Meern), Hoogland, Shot  (Soest) en Vitac (Wilnis). De Scherpenzeelse formatie rond kopman Jan van de Beek bestaat verder nog uit Ronald Wiggemansen en Geurt Geurtsen.

Dinsdag 30 januari spelen T.V.S. 2, 4 en 6 hun eerste wedstrijd thuis in “de Breehoek” tegen resp. Maarssen 2, Huizen 5 en Maarssen 10. Kom gerust eens kijken, de toegang is gratis.

Voor T.V.S. 5 staat op Maandag 29 januari een uitwedstrijd tegen T.V.P. 8 (Putten) op het programma. De eerste speelweek wordt afgesloten op Donderdag 1 februari als T.V.S. 3 in Huizen gaat spelen tegen Bijmaat 2. De wedstrijd van T.V.S. 1 is uitgesteld, hun eerste wedstrijd is nu op Maandag 5 februari thuis tegen S.V.O. 1 uit De Meern.

Heeft u belangstelling om ook te gaan tafeltennissen dan kunt u iedere maandag vanaf 20.00 uur terecht in “de Breehoek” (ook jeugd vanaf 15 jaar is van harte welkom), kom gerust eens vrijblijvend kijken en een balletje slaan, batjes zijn aanwezig.

Kijk voor meer nieuws over T.V.S. op www.tvsnetpost.nl

advertentie
advertentie