overzichts foto
overzichts foto gvsetten

Tafeltennisvereniging T.V.S. begint aan de Najaarscompetitie.

Tafeltennis Deel je nieuws

Tafeltennisvereniging T.V.S. begint aan de Najaarscompetitie

Nu de vakanties, zo goed als, voorbij zijn gaat na het “Openingstoernooi” op Maandag 2 September voor tafeltennisvereniging T.V.S. de competitie al weer van start.

De jeugd begint op Zaterdag 7 September en de senioren starten hun wedstrijden vanaf Maandag 9 September. In deze competitie zullen dit najaar vijf senioren teams gaan uitkomen, waarvan er vier spelen in de reguliere competitie en een team uitkomt in de duo-competitie. Ook doen er dit seizoen twee jeugdteams mee in competitieverband.

T.V.S. 1, dat in de reguliere competitie uitkomt, zal gaan meestrijden om het kampioenschap in de 2e klasse om \zo weer terug te kunnen keren in de 1e klasse, hun tegenstanders zijn : Almeerspin (Almere), Hoogland, Laren, V.T.V. (Nieuwegein) en S.V.E. (Utrecht). De Scherpenzeelse formatie rond kopman Jan van de Beek bestaat verder nog uit Edwin Vetkamp en Rein Schellingerhout.

Het 1e T.V.S. team dat in de duo-competitie speelt zal zich dit seizoen weer willen gaan handhaven in de 2e klasse waarin zij zullen spelen tegen : Over ’t Net (Amersfoort), Almeerspin (Almere), Hilversum, O.N.I. (IJsselstein) en S.V.E. (Utrecht). Het team bestaat uit Dennis Wijsbeek, Serge Hoek, Erik Valkenburg en Geurt Geurtsen.

Maandag 9 September spelen zowel T.V.S. 1 als T.V.S. duo 1 hun eerste wedstrijd thuis in “de Breehoek” beiden tegen Almeerspin. Kom gerust eens kijken, de toegang is gratis.

De eerste thuiswedstrijden voor de jeugd worden gespeeld op Zaterdag 14 September, T.V.S. 1 ontvangt dan Shot (Soest) en T.V.S. 2 speelt tegen T.V.P. (Putten).

Heeft u belangstelling om ook te gaan tafeltennissen dan kunt u iedere maandag vanaf 20.15 uur terecht in “de Breehoek” (de jeugd begint om 19.00 u. met de training), kom gerust eens vrijblijvend kijken en een balletje slaan, batjes zijn aanwezig.

Kijk voor meer nieuws over T.V.S. op www.tvsnetpost.nl

 

advertentie