overzichts foto
overzichts foto shoek

Openingstoernooi bij T.V.S. gewonnen door Jan van de Beek en Mark Hartog.

Tafeltennis Deel je nieuws

Openingstoernooi bij T.V.S. gewonnen door Jan van de Beek en Mark Hartog.

Op Maandag 2 september jl. werd ter voorbereiding op de een week later startende competitie het zgn. “Openingstoernooi” gespeeld. Op dit toernooi, welke het eerste was van het “Van Braak Accountants” toernooicircuit, werden de wedstrijden gespeeld volgens de normaal geldende regels om zodoende een optimale vormtest te kunnen zijn met het oog op de naderende competitie. Na de eerste ronde (best of three) werd verder gespeeld met een winnaars- en een verliezers schema (best of five) waarin volgens het knock-out systeem werd gespeeld.

Bij de jeugd, die het spits afbeet, zorgde nieuwkomer Daan Steenbeek voor een verrassing in de eerste ronde door de nummer drie van vorig jaar Emiel Lagerweij te verslaan met 11/8 in de derde game. Steenbeek plaatste zich uiteindelijk voor de finale poule door ook Joelle Bochem te verslaan. In de finale poule leed hij echter twee nederlagen tegen achtereenvolgens Tim van Viegen en Mark Hartog waardoor hij op de derde plaats eindigde. In de finalewedstrijd won Hartog met 2-0 van van Viegen en kroonde Hartog zich tot toernooiwinnaar. De drie winnaars mochten allen een fraaie medaille in ontvangst nemen.

Hoewel bij de senioren nog wat afwezigen waren (vacantie, blessures, werk) had iedereen er weer zin in om de onderlinge strijd aan te gaan. Ook de winnaar van vorig jaar Jan van de Beek was van de partij. Na de diverse rondes en kruisfinales ging tenslotte de finale tussen Jan van de Beek (versloeg Serge Hoek in de halve finale) en Dennis Wijsbeek (versloeg Edwin Vetkamp in de halve finale), hoewel Wijsbeek er alles aan deed om van de Beek te kunnen verschalken was het van de Beek die na een spannende partij nipt met 3-2 deze finale won.

In de verliezersronde toonde Adriaan Timmer (versloeg Erik van de Wetering in de halve finale) zich de sterkste, hij was in de “kleine finale” met 3-1 de baas over Nico Wallet (hij won in de halve finale van Mike Opendorp). Voor beide winnaars was er een waardebon waarmee ze hun prijs naar eigen keuze kunnen bepalen.

Ook in dit nieuwe seizoen kunnen er nog nieuwe leden bij bij T.V.S., belangstellenden zijn uitaard van harte welkom om eens te komen kennismaken met de tafeltennissport. Kom gerust eens langs op de maandagavond in “de Breehoek” om een balletje te slaan.

Voor meer nieuws en info over T.V.S. kijk dan op www.tvsnetpost.nl of op Facebook

 

advertentie