TVS geeft 65-plussers korting

6 mei, 13:37 Tafeltennis TVS
Afbeelding

SCHERPENZEEL Tafeltennis Vereniging Scherpenzeel (TVS) geeft 65-plussers die zich aanmelden voor een jaar een korting van 55 euro, waardoor het lidmaatschap voor dat jaar 100 euro in plaats van 155 euro bedraagt.

TVS houdt deze ledenwerfactie voor 65-plussers, omdat tafeltennissen, net als andere sporten, volgens de vereniging de gezondheid van ouderen aanzienlijk kan verbeteren. ,,Sporten en bewegen helpt u om fit te blijven, ook op oudere leeftijd. Het helpt u een goede conditie te behouden en u lichamelijk en mentaal fitter te voelen. Ook verlaagt het de kans op (chronische) ziektes. Vitaal ouder worden heeft bovendien als voordeel dat u langer de activiteiten kunt blijven doen die u graag doet’’, aldus Serge Hoek, voorzitter van TVS.

Se..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.