Danny Stomphorst (hier op archieffoto) kreeg een grote kans op de winnende goal.
Danny Stomphorst (hier op archieffoto) kreeg een grote kans op de winnende goal. Guido de Boer

Valleivogels komt bij hekkensluiter niet tot scoren

Voetbal

SCHERPENZEEL Valleivogels heeft na de winterstop het goede gevoel nog niet gevonden. Uit bij hekkensluiter Be Quick in Zutphen kwamen de Scherpenzelers niet verder dan 0-0. ,,Voor ons is dit een repeterend verhaal: We komen te moeizaam tot scoren."

Aan het woord is Rob van den Broek, de trainer die afgelopen week zijn contract bij de tweedeklasser verlengde. Het duel in Zutphen, dat begon na een minuut stilte ter nagedachtenis aan clubman Kees van Huigenbosch, was verre van sprankelend. Valleivogels had grote moeite om de muur van de thuisploeg te slechten.

Pas na de pauze kwamen de Vogels tot grote kansen, maar Danny Stomphorst en Erik van Eem hadden geen geluk in de afronding. ,,Het is al vaker dit seizoen gebleken dat we moeite hebben om het spel te maken. Als we dan toch onze kansen krijgen, moeten we die wel afmaken", weet Van den Broek. Daardoor bleef het bij 0-0, al was Be Quick af en toe ook nog gevaarlijk. ,,We hebben er hard voor gewerkt. Het is alleen op dit moment niet goed genoeg."

advertentie