Renswoude bekert verder na gelijkspel

12 sep 2020, 19:49 Voetbal
Brenda Dekker
Larsson van Dijk in actie tegen JSV Nieuwegein.
Larsson van Dijk in actie tegen JSV Nieuwegein.

RENSWOUDE Dankzij een 2-2 gelijkspel tegen JSV Nieuwegein heeft Renswoude de volgende ronde van het districtsbekertoernooi bereikt. De gelijkmaker van Arjan Verheij viel net voor tijd. ,,Dikverdiend”, vond coach David Wagensveld.

Hij vond dat zijn team een week voor de competitiestart goed voor de dag kwam. ,,We speelden een erg goede eerste helft en stonden voor rust al terecht op 1-0”. Doelpuntenmaker na een goedlopende aanval was buitenspeler Aslam Benbouker.

,,De tweede helft werd het rommeliger”, zag Wagensveld. De Nieuwegeiners draaiden mede daarom de wedstrijd om in hun voordeel (1-2), waarna de ‘Kraaien’ de druk opvoerden. Dat sorteerde met de late gelijkmaker van Verheij wel het gewenste effect.

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.