Scherpenzeel betaalt opnieuw leergeld

13 sep 2020, 13:45 Voetbal
Guido de Boer
Scherpenzeel (archieffoto) moest tegen DHSC opnieuw een teleurstelling slikken.
Scherpenzeel (archieffoto) moest tegen DHSC opnieuw een teleurstelling slikken.

SCHERPENZEEL Tal van complimenten, maar nog geen punten. De kennismaking met het voetbal in de hoofdklasse levert Scherpenzeel gemengde gevoelens op. ,,Ik heb in de eerste helft tegen DHSC het beste Scherpenzeel tot nu toe gezien”, stelt trainer Jürgen Schefczyk. ,,Daar mogen we tevreden mee zijn. Maar met de uitslag zijn we dat natuurlijk niet.”

Tegen de Utrechters. die alleen tevreden mogen zijn met het kampioenschap, maakten de blauw-witten opnieuw kennis met harde voetbalwetten. ,,Individuele fouten worden keihard afgestraft”, weet Schefczyk, die wees op de 2-2 die voortkwam uit een vrije trap. ,,Tegen Smitshoek en Groene Ster kregen we ook al goals tegen uit vrije trappen. Op die momenten zie je het verschil tussen eerste klasse en..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.