Voetbalclinic van FC Utrecht bij VV Scherpenzeel

17 sep 2020, 07:41 Voetbal
VV Scherpenzeel
Kinderen kunnen hun hart ophalen tijdens een clinic van FC Utrecht bij VV Scherpenzeel.
Kinderen kunnen hun hart ophalen tijdens een clinic van FC Utrecht bij VV Scherpenzeel.

SCHERPENZEEL Eerder dit jaar, op woensdag 18 maart, stond bij VV Scherpenzeel de FC Utrecht Experience gepland. Een voetbalclinic door jeugdtrainers van FC Utrecht in samenwerking met Ubuntu-sport. ,,Onze jeugdspelers kunnen die middag ervaren hoe het is om te trainen zoals ze bij een topclub doen. Helaas door de ontwikkelingen rondom het coronavirus waren we genoodzaakt om de clinic te annuleren. Inmiddels is er een nieuwe datum: woensdag 23 september’’, aldus de organisatie.

VV Scherpenzeel had de hoop om voor de zomerstop nog een herkansing te kunnen aanbieden, maar de corona-ontwikkelingen lieten dat destijds niet toe. Daarom zijn ze nu blij dat het toch met wat aanpassingen mogelijk is om tachtig kinderen te laten trainen door FC U..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.