Corona heeft veel impact op voetbal

25 sep 2020, 20:00 Voetbal
Guido de Boer
Menno van Ginkel (rechts) doet de 'coronaboks' met Jorino Kleijn.
Menno van Ginkel (rechts) doet de 'coronaboks' met Jorino Kleijn.

SCHERPENZEEL Dat het aantal coronabesmettingen in het land de afgelopen week weer fors is gestegen, hebben de Scherpenzeelse voetbalverenigingen ook aan den lijve ondervonden. Hoofdklasser Scherpenzeel kwam helemaal niet in actie tegen Capelle, terwijl bij Valleivogels hoofdtrainer Rob van den Broek afgelopen zaterdag op de bank ontbrak. Hij zit deze dagen in thuisquarantaine.

Dat de hoofdmacht van Scherpenzeel niet in actie kwam, had allemaal te maken met tegenstander Capelle. De selectie van de Capellenaren telde een aantal spelers met Covid-19 gerelateerde klachten. Om die reden vroeg Capelle advies aan de GGD in Zuid-Holland, een van de ‘rode’ regio’s wat het aantal besmettingen betreft. De GGD adviseerde om de wedstrijd uit te stel..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.