Woudenberg ‘Met vertrouwen de competitie in’

20 sep, 14:25 Voetbal Guido de Boer
Joey Kooij schermt de bal af voor een tegenstander van Hooglanderveen.
Joey Kooij schermt de bal af voor een tegenstander van Hooglanderveen.

WOUDENBERG De 1-2 bekernederlaag tegen Hooglanderveen zal Woudenberg niet van de wijs brengen. De geel-zwarten werken met vertrouwen toe naar de competitiestart, zaterdag tegen Huizen. ,,Het team is gegroeid. We zijn met elkaar verder dan vorig seizoen”, ervaart middenvelder Joey Kooij.

De kansen stapelden zich zaterdag tegen zondagtweedeklasser Hooglanderveen op. ,,Maken we de 2-0, dan is het over en uit. Maar die bal wilde er niet in”, ervoer Kooij. Zelf benutte de linksspeler een strafschop (1-0) en zag hij vanaf de zijkant dat Hooglanderveen in de slotfase de bekerpot alsnog naar zich toetrok: 1-2. Maar hij lag er niet wakker van. ,,Laten we dat geluk dat we nu niet hadden maar bewaren voor de competitie. Dat hebben we sowieso nodig.”

Z..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.