Aslam Benbouker bij Renswoude: ‘2022 moet mijn jaar worden’

22 dec, 06:45 Voetbal VV Renswoude
Aslam Benbouker zit bij zijn clubs Renswoude en ZVC uitstekend in zijn vel.
Aslam Benbouker zit bij zijn clubs Renswoude en ZVC uitstekend in zijn vel.

RENSWOUDE Het leek erop dat het een verloren jaar zou worden voor Aslam Benbouker, maar hij is terug en is erop gebrand ervoor te zorgen dat dit zijn seizoen wordt.

Na een jeugd bij GVVV en DTS‘35 brak hij in het seniorenvoetbal uiteindelijk door bij VV Echteld. Sinds 2019 speelt de aanvaller bij Renswoude. Daar is de veelzijdige aanvaller bezig aan een uitstekend seizoen, waarin hij zowel scorend als met assists belangrijk is. ,,Aslam is een technisch erg sterke speler”, weet ook trainer David Wagensveld. ,,Hij heeft een goede mentaliteit.”

BIJNA PROF Dat de aanvaller, die op meerdere posities uit de voeten kan, nu op de velden van Renswoude te vinden is, mag een klein wonder heten. ,,Bijna had ik nog bij een profclub in Marokko gespeeld. Via een toernooi in Amsterdam, werd ik samen met Mo Bendadi speler van het toernooi. We kregen toen van de club waar Mounir El Hamdaoui technisch ..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.