Besmette Ceyar mist eerste duel EK zaalvoetbal: ‘Pech gehad’

18 jan 2022, 16:53 Voetbal
Guido de Boer
Scherpenzeelspeler en zaalvoetbalinternational Tevfik Ceyar.
Scherpenzeelspeler en zaalvoetbalinternational Tevfik Ceyar.

SCHERPENZEEL Voor Tevfik Ceyar zijn de druiven zuur: de 31-jarige zaalvoetbalinternational ziet de openingswedstrijd van Nederland op het EK zaalvoetbal zich voorbij gaan. Ceyar, op het veld uitkomend voor hoofdklasser Scherpenzeel, zit namelijk vanwege een coronabesmetting in isolatie. ,,Dit is toch wel bizar allemaal.”

Dat vertelt Ceyar telefonisch vanuit het spelershotel in Zeist, waar de Nederlandse zaalvoetbalselectie tijdens het EK in eigen land verblijft. De positieve test werd maandag geconstateerd, ondanks dat de selectie sinds vorige week vrijdag in een ‘bubbel’ zat en volop getest werd. ,,Blijkbaar ben ik in de dagen ervoor besmet, terwijl ik juist extra voorzichtig geweest met het opzoeken van andere mensen. We zij..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.