Stunt bij Rijnvogels blijft uit voor Scherpenzeel

30 apr, 20:10 Voetbal Guido de Boer
Coach Jürgen Schefczyk.
Coach Jürgen Schefczyk.

SCHERPENZEEL Uit bij titelkandidaat FC Rijnvogels was Scherpenzeel dichtbij een stunt. Ondanks een prima optreden moest de ploeg van coach Jürgen Schefczyk zich toch gewonnen geven: 2-1 verlies. ,,Heel erg balen.”

Schefczyk zag dat zijn ploeg zeker aanspraak maakte op een punt. ,,Het verschil op de ranglijst heb ik vandaag nauwelijks teruggezien in het veld. We speelden prima en zelfs een ronduit goede eerste helft”, aldus Schefczyk. ,,Alleen lieten we het in de afronding liggen.”

Halverwege stond de eindstand al op het bord. FC Rijnvogels strafte slap verdedigen na een corner af met de 1-0, niet veel later gevolgd door de 2-0 uit een aanval over veel schijven. ,,Gelukkig kwamen we meteen terug tot 2-1 (doelpunt Ismail Ouaddouh) en maakt..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.