Scherpenzeel houdt in geweldige wedstrijd Capelle in bedwang

9 mei, 06:58 Voetbal Guido de Boer
Jürgen Schefczyk was tevreden over het spel van zijn ploeg.
Jürgen Schefczyk was tevreden over het spel van zijn ploeg.

SCHERPENZEEL Scherpenzeel heeft zich tegen koploper Capelle van haar beste kant laten zien. Het leverde niet de gedroomde overwinning op, maar de 1-1 remise mocht er ook wezen. ,,Ik heb een geweldige wedstrijd gezien”, vindt trainer Jürgen Schefczyk.

De oefenmeester die na dit seizoen De Bree-Oost verlaat, was content met de manier waarop zijn elftal zich opnieuw presenteerde. Nadat vorige week titelkandidaat FC Rijnvogels het zwaar had tegen Scherpenzeel, werd tegen Capelle, de volgende topploeg, wel een resultaat gepakt. ,,In onze situatie telt ieder punt, dus we zijn er blij mee. Daarnaast waren we voetballend en qua strijd ook top. Ik ben trots op de ploeg”, aldus Schefczyk.

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.