Renswoude blijft overeind en wil gaan jagen

10 mei, 23:30 Voetbal Brenda Dekker
Verdediger Larsson van Dijk (links) in actie tegen AVW'66.
Verdediger Larsson van Dijk (links) in actie tegen AVW'66.

RENSWOUDE Op het tandvlees heeft Renswoude een punt gepakt bij AVW’66. Voor de zwaar geplaagde ploeg van David Wagensveld was dat het maximale. ,,Als je zelf niet kunt winnen, moet je in elk geval zorgen dat je niet verliest”, aldus de trainer.

In die opdracht slaagden de ‘Kraaien’. Aan de bal hield het spel van Renswoude niet over, zag Wagensveld. ,,Het was geen voldoende, maar dat kun je ook niet verwachten als je ziet wie we allemaal misten.”

Bovenop de blessuregolf waar Renswoude al last van had, kwam in vergelijk met zaterdag de absentie van doelman Jacco van Ginkel (knieblessure), aanvaller Aslam Benbouker (hamstring) en Guido Heiwegen (geschorst). Om die reden stond Maikel Breedijk op het doel. Die hield zijn doel zonder al te vee..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.