Renswoude zegt het vertrouwen in trainer David Wagensveld op

17 mei, 21:40 Voetbal Brenda Dekker
Trainer David Wagensveld is door Renswoude op non-actief gezet.
Trainer David Wagensveld is door Renswoude op non-actief gezet.

RENSWOUDE Renswoude heeft voortijdig afscheid genomen van hoofdtrainer David Wagensveld. De technische commissie van de ‘Kraaien’ heeft er onvoldoende vertrouwen in dat de 35-jarige oefenmeester de club in de tweede klasse kan houden. ,,We hebben gemeend dat er iets moest gebeuren”, reageert Erik van Veldhuijsen namens de technische commissie.

Hij spreekt van een ‘weloverwogen keuze’. ,,Onze situatie is zo dat we ons in de laatste drie wedstrijden van het seizoen veilig willen spelen. We willen de nacompetitie ontlopen en denken dat de kans daarop het grootst is door de groep een andere prikkel te geven.” Om die reden kreeg Wagensveld dinsdagmiddag te horen dat hij op non-actief werd gezet. Assistent-coach Jack van Holland heeft zich so..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.