Zorgen Scherpenzeel nemen toe na 1-2 verlies

26 mei, 19:00 Voetbal Guido de Boer
Afbeelding

SCHERPENZEEL Een bittere pil voor Scherpenzeel: door de 1-2 nederlaag tegen concurrent Spijkenisse zijn de blauw-witten nog allesbehalve zeker van direct lijfsbehoud. ,,Het kan blijkbaar niet makkelijk gaan bij ons”, verzuchtte trainer Jürgen Schefczyk.

Door de 1-2 nederlaag tegen Spijkenisse én de zege van DUNO op DHSC is de strijd om direct lijfsbehoud nóg spannender geworden. Deze vier ploegen staan na 28 duels namelijk allemaal op 32 punten. In de laatste twee competitieronden wordt uitgemaakt welke twee ploegen zich veilig spelen en welke twee clubs een herkansing krijgen in de nacompetitie tegen degradatie. Scherpenzeel treft zaterdag hekkensluiter Rijsoord en sluit het seizoen over negen dagen af tegen ARC, dat nog in de race is ..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.