Foppe de Haan op jubileumfeest Valleivogels

9 augustus 2022 om 08:25 Voetbal Vakfotografie Westerduin
De jubileumcommissie van s.v. 'de Valleivogels' heeft een uitgebreid programma samengesteld.
De jubileumcommissie van s.v. 'de Valleivogels' heeft een uitgebreid programma samengesteld.

SCHERPENZEEL De Scherpenzeelse voetbalclub s.v. ‘de Valleivogels’ bestaat 75 jaar en dat wordt in het weekend van 19 en 20 augustus gevierd met gezellige bijeenkomsten, muziek en natuurlijk veel voetbal. De jubileumcommissie heeft een uitgebreid en afwisselend programma samengesteld voor leden, oud-leden en ,,iedereen met een rood-wit hart’’. Bijzonder is dat de commissie Foppe de Haan heeft weten te strikken voor een lezing.

Vrijdagavond 19/8

17.30 – 19.30 uur: Avond met een buffet voor de vrijwilligers van Valleivogels, zoals het hoofd- en jeugdbestuur, diverse commissies en organisaties van activiteiten.
19.30 – 20.00 uur] Overige genodigden sluiten aan in de feesttent op sportpark De Bree-West. Het gaat hier om (oud)leden, sponsoren van ..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.