Scherpenzeel strikt Lars ten Teije

23 aug, 19:45 Voetbal VV Scherpenzeel
Lars ten Teije.
Lars ten Teije.

SCHERPENZEEL VV Scherpenzeel heeft Lars ten Teije (24) binnengehaald. De aanvaller kwam over van tweede divisionist TEC uit Tiel.

De jonge Ten Teije startte zijn voetbalcarrière in Apeldoorn bij Victoria Boys. Hij maakt in 2007 de overstap naar de jeugdopleiding van Vitesse in Arnhem. Hij doorliep deze opleiding, waarna hij zich in 2016 aansloot bij Jong Vitesse. Hier speelde hij drie seizoenen, waarna hij in 2017 een driejarig profcontract kreeg bij Vitesse. Een dag na het tekenen van zijn contract, debuteert de dan negentienjarige Ten Teije in het eerste elftal van Vitesse tijdens de uitwedstrijd van Vitesse tegen Excelsior.

Zijn optreden in het eerste van Vitesse kreeg echter geen vervolg. Daarop maakte Ten Teije in 2020 de overstap naar GVVV in Veenendaal. Aan het einde van afgelopen seizoen maakte hij vervolgens de overstap naar de Tielse tweede divisionist TEC. 

En nu is hij actief bij VV Scherpenzeel. ,,Daar zijn we als club ontzettend blij mee’’, aldus het bestuur en technische commissie van vv Scherpenzeel.

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.