1M5 label Eenhoorn Amersfoort
1M5 label Eenhoorn Amersfoort Onemeeting.com

1M5 nieuw label voor 1,5 meter Meeting Distance

Nieuws Deel je nieuws

Op 1 juni openen de meeste meetingbedrijven weer hun deuren. Na de lockdown sinds 15 maart maken de vergader- en congreslocaties zich nu klaar voor de heropening. Gasten en locaties kijken uit naar verdere versoepeling van de overheidsmaatregelen en de verordeningen van de verschillende veiligheidsregio’s. Nederland Vergaderland gaat weer van start. Om opdrachtgevers, boekers en klanten van vergader- en congrescentra snel duidelijkheid te geven over de invoering van de RIVM-richtlijnen lanceert Onemeeting.com een nieuw label voor het Nieuwe Vergadernormaal: 1M5.

Nieuwe Vergadernormaal
1M5 is een kwaliteitslabel dat aangeeft dat een vergader- of congresbedrijf de 1,5 meter voorschriften volledig heeft doorgevoerd. Op verzoek van boekers en vergaderklanten geeft boekingsplatform Onemeeting.com snel duidelijkheid en inzicht in de bedrijven die aangepast zijn aan de RIVM-richtlijnen. Deze bedrijven hebben -los van de algemene branche-afspraken- vaak eigen, lokale protocollen opgesteld. Deze zijn direct zichtbaar op het boekingsplatform. Het 1M5 label kan ook fysiek in de locatie worden gebruikt om de 1,5 Meeting Distance te verduidelijken. Op dit moment hebben meer dan 400 locaties het 1M5 label. Ook locaties bij u in de buurt zoals Van der Valk Hotel Veenendaal.

Duidelijkheid en perspectief
“De telefoon staat roodgloeiend met klanten die willen weten of ze weer bijeenkomsten zoals vergaderingen mogen organiseren. De centrale vraag is dan welke locaties al ingericht zijn volgens de richtlijnen van het RIVM”, aldus Madeloes van Rooijen-Karremans, Directeur Onemeeting.com. Madeloes vervolgt: “Om aan de markt, onze klanten en de overheid te laten zien dat de vergaderbranche er klaar voor is, lanceren wij het 1M5 Meeting Distance label. Met dit label is in een oogopslag te zien welke locaties voldoen. Ook kan er met het 1M5-filter bij faciliteiten gefilterd worden op geschikte locaties.”

“We hebben al onze locatiepartners gevraagd om hun uitvoering van de 1,5 meter richtlijnen met ons te delen en de nieuwe zaalopstellingen toe te voegen zodat wij het kunnen publiceren op onze website en delen met onze (landelijke) klanten en boekers. Zo is er altijd een realistisch en veilig beeld van het aantal mensen in de zaal”, aldus Kevin van Grondelle, Commercieel Manager Onemeeting.com.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Honderden boeren bij Argractie-bijeenkomst in Woudenberg 10 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Klaar voor woningbouw 11 uur geleden
Afbeelding
Meet & Greet in de ICT: 'Geen ervaring is geen probleem' 25 jan, 15:13
advertentie