Burgemeester huldigt danskampioenen

Nieuws

SCHERPENZEEL - De laatste dansavond van het seizoen van Dansschool De Koningshoeve had een extra feestelijk tintje. Nederlands Kampioenen Ballroom Dansen, Herman Lak en Michèle Gleimann, werden op deze avond in het zonnetje gezet. Voor deze gelegenheid was Burgemeester mevrouw J.J.H. Colijn - de Raat speciaal aanwezig om ze te feliciteren met hun overwinning.

Herman en Michèle trainen bijna dagelijks in de zalen van de Koningshoeve. Tijdens de Nederlandse Kampioenschappen, welke vorige maand in Mierlo werden gehouden, wisten zij de concurrentie ver achter zich te houden. Op de slot avond van het dansseizoen lieten Herman en Michele aan alle aanwezigen zien dat de titel van Nederlands Kampioen zeer verdiend is.

Na het zien van een fantastische demonstratie, heeft Burgemeester mevrouw Colijn - de Raat haar lof over Herman en Michèle uitgesproken. Met name de professionaliteit en intensiteit waarmee ze de danssport beleven is bewonderenswaardig. Mevrouw Colijn - de Raat zei in haar toespraak dat hun liefde en passie voor de danssport een voorbeeld zal zijn voor vele anderen. Vervolgens overhandigde de burgemeester een vaas die typerend is voor de Gemeente Scherpenzeel.

Herman en Michele dansen inmiddels al 8 jaar samen en willen in de toekomst nog veel nationale en internationale successen behalen.

advertentie