Leuke reünie Poseidon

9 juli 2007 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - Vanwege het 15 jubileum van Vrienden van Zwembad ’t Willaer was er afgelopen zaterdag een reünie georganiseerd voor oud leden van de waterpolo van Poseidon’59.

Vanaf 17.00 uur werd een ieder hartelijk ontvangen met koffie en een stukje vlegel van banketbakkerij Ritmeester. Aansluitend was de uitreiking van de cheque van de vlegelactie van Ritmeester wat de “Vrienden” weer € 800.00 opleverde.

Daarna kon het sportieve gedeelte beginnen met een wedstrijd tussen twee heren teams onder leiding van de coaches Wim van Veen en Jakob Germs.

Het bleek dat sommige heren de streken van het waterpolo nog niet verleerd waren en het werd een gezellig potje ouderwetse polo. Keeper Martin Valkenburg hield het doel aardig schoon maar aan de overkant had Wim Schimmel het moeilijker. Hij zag menig bal door zijn vingers glippen. Scheidsrechter Willem Burgers had de wedstrijd goed in de hand en natuurlijk moest Alfons Driever het bad weer voor 30 sec.verlaten na een forse overtreding.

Na afloop stond er voor iedereen een broodje hamburger, hapjes en drankjes klaar, verzorgd door Lorraine en Erwin Voortman van “Kiosk de Zwemmeermin”. Er werden vele herinneringen opgehaald en foto’s van weleer bekeken. Al met al een zeer geslaagde, gezellige, sportieve, voor herhaling vatbare, reünie die tot in de late uurtjes doorging.

advertentie
advertentie