'Ja-woord' klinkt in Huize Scherpenzeel

1 augustus 2007 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - Dinsdag hebben burgemeester Colijn en de heer en mevrouw Vermeulen, beheerders van Huize Scherpenzeel, de overeenkomst getekend: in Huize Scherpenzeel kunnen bruidsparen van binnen en buiten de gemeente afkomstig nu officieel trouwen.

Met deze ondertekening is Huize Scherpenzeel aangewezen als 'huis der gemeente' en mag er, net als vroeger, het 'ja-woord' uitgesproken worden. In de afgelopen tijd zijn er wel enkele huwelijken voltrokken in Huize Scherpenzeel. In die gevallen werd Huize Scherpenzeel tijdelijk aangewezen tot huis der gemeente.

John en Annelies Vermeulen van restaurant-hotel De Witte Holevoet exploiteren de begane grond en de gewelven-kelder als locatie voor trouwerijen en recepties.

Huwelijksvoltrekkingen en partnerschapregistraties kunnen op maandag tot en met zaterdag tussen 9.00 uur en 15.00 uur in Huize Scherpenzeel plaats vinden. Voor reserveringen en informatie kunt u tussen 9.00 uur en 12.00 uur terecht bij de gemeente Scherpenzeel, afdeling Burgerzaken, telefoonnummer: (033) 457 33 87.

advertentie
advertentie