Ergotherapie stopt

3 augustus 2007 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - Kruiswerk West Veluwe (KWV) heeft besloten om per 1 september 2007 de afdeling ergotherapie op te heffen. De afdeling ondersteunde sinds 2001 veel mensen met vragen op het gebied van onder andere zelfverzorging, huishouding, werk, school, vrije tijdsbesteding en mobiliteit. Dat dit besluit is genomen neemt niet weg dat KWV de eerstelijns ergotherapie als een waardevolle discipline binnen de eerste lijn ziet.

Tot 1 september worden cliënten die zich aanmelden bij onze Zorgcentrale, voor zover mogelijk, nog in behandeling genomen bij de ergotherapeuten van KWV. Indien dit niet mogelijk is, helpt KWV cliënten om ergens anders eerstelijns ergotherapie te krijgen.

Mevrouw W. Denekamp, één van de ergotherapeuten van KWV, start per 1 september de eigen eerstelijns ergotherapiepraktijk DOEN&LATEN in Ede. De praktijk richt zich met name op kinderen en mensen met een verstandelijke beperking in de gemeentes Ede en Barneveld. Per 1 september is DOEN&LATEN bereikbaar via w.denekamp@orange.nl of (06) 22 97 73 38.

Bent u op zoek naar andere eerstelijns ergotherapie in de regio, dan kunt u bellen met de Zorgcentrale voor adressen van bij ons bekende aanbieders van eerstelijns ergotherapie.

advertentie
advertentie