Ontdek de Waterlinie

7 augustus 2007 om 00:00 Nieuws

SCHRERPENZEEL - Utrecht Toerisme & Recreatie (UTR), de organisatie gericht op het bevorderen van toerisme en recreatie in de provincie Utrecht, heeft in opdracht van de provincie Utrecht een nieuwe brochure ontwikkeld met wandel-, fiets-, skate-, en kanoroutes in en om de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Ook wordt er aandacht besteed aan eten, drinken en overnachten in het Utrechtse deel van dit prachtige gebied.

'Ontdek de Nieuwe Hollandse Waterlinie' wordt vanaf 3 augustus meegezonden met 'Buitenleven', 'Op Pad', 'Grasduinen' en 'Midi'. Daarnaast is de brochure gratis verkrijgbaar bij alle VVV's in de provincie Utrecht, de grote VVV's in de rest van het land, op de forten die deel uitmaken van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en bij recreatieondernemingen in de provincie.

In 'Ontdek de Nieuwe Hollandse Waterlinie' zijn verschillende wandel-, fiets-, skate-, en kanoroutes opgenomen in de Provincie Utrecht. Alleen, met de (klein)kinderen, met vrienden of met het hele gezin: voor iedereen is er wat in de brochure te vinden. Wandelen met de polderwachter, skaten door Utrecht Noord of kanoën langs de forten; dit en meer komt in de brochure uitgebreid aan bod.

Ook bevat de brochure achtergrondinformatie over de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Wist u bijvoorbeeld dat de linie 85 km lang is en 3 tot 5 km breed? En als u na de activiteit een bezoekje wilt brengen aan een fort of verdedigingswerk, vindt u in de brochure een overzichtelijke opsomming van adressen waar u terecht kunt.

advertentie
advertentie