Cursus voor zakenmensen

11 augustus 2007 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - Bent u zakenman of -vrouw of als leidinggevende werkzaam in het bedrijfsleven en wilt u meer weten over het christelijk geloof?

In het najaar start het CBMC-comité Woudenberg/Scherpenzeel op een bedrijfslokatie in Woudenberg een Alpha-cursus voor zakenmensen, de zogenaamde BusinessAlpha. CBMC is een wereldwijde organisatie van Christen zakenmensen die hun zakelijke relaties uit het bedrijfsleven graag in contact willen brengen met de inhoud van de Bijbel. De cursus biedt de deelnemers de gelegenheid om op een ontspannen manier hier meer over te leren. Ook wordt met elkaar van gedachten gewisseld wat dit in de dagelijkse praktijk, met name in de zakenwereld, kan betekenen. De cursus duurt 10 avonden en wordt afgerond met een feestelijke slotavond. Ook maakt een weekend onderdeel uit van het programma. Naast een heldere inhoud wordt er veel aandacht besteed aan een goede, open en gezellige sfeer, hetgeen tot uitdrukking komt in een gezamenlijke maaltijd, waarmee elke avond wordt begonnen. De avonden zullen uiterlijk om 20.30 uur afgelopen zijn. De cursus is vooral bedoeld voor mensen die niet geloven maar ook voor mensen die lid van een kerkelijke gemeente zijn. Wanneer u behoefte hebt om de hoofdzaken uit de Bijbel nog eens duidelijk toegelicht te zien bent u natuurlijk ook van harte welkom.

De cursus begint op maandagavond 1 oktober a.s. om 18.00 uur, duurt 10 weken en de deelname is gratis.

U wordt van harte uitgenodigd voor deelname aan de BusinessAlpha en kunt zich opgeven bij, of voor meer informatie wenden tot, Gijsbert van Sijpveld, 033-2774493 of gg.vansijpveld@hetnet.nl.

advertentie
advertentie