Wegafsluiting voor Scherpenzeel Uniek

17 augustus 2007 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - Op zaterdag 1 september 2007 wordt Scherpenzeel Uniek georganiseerd. Om dit mogelijk te maken worden er een aantal verkeersmaatregelen genomen.

De Dorpsstraat wordt vanaf de Druivenkamp tot het Holevoetplein vanaf 07.00 uur tot 20.30 uur afgesloten voor het doorgaande verkeer. Aanwonenden worden verzocht hun auto elders te parkeren.

De bus, lijn 80, wordt op zaterdag 1 september de gehele dag omgeleid, de alternatieve route is: De Dreef (N224), Verlengde Hopeseweg, Holleweg, Verlengde Hopeseweg, De Dreef (N224), Industrielaan, Stationsweg, De Dreef (N224) en Vice Versa

Op de onderstaande wegen geldt op deze dag een parkeerverbod: Druivenkamp, Eikenlaan (Marktstraat-Willaerlaan), Willaerlaan, Lindenlaan, Parklaan.

Tevens geldt er, in verband met de activiteit Ringsteken (rondje om de vijver van de Parklaan), een parkeerverbod ingesteld op de volgende wegen: Vijverlaan, Molenweg (gedeelte), Burg. Royaardslaan

De parkeerverboden op de bovenstaande wegen zijn noodzakelijk om het ringsteken te organiseren, om de doorstroming te verbeteren en om een doorgang te kunnen garanderen voor de hulp- en nooddiensten. De parkeerverboden worden ruim van te voren geplaatst doormiddel van de gebruikelijke bebording. Een wegsleepregeling is van toepassing. De aanwonenden zijn middels een brief geïnformeerd.

advertentie
advertentie