Christelijke Gereformeerde Kerk krijgt dominee

26 augustus 2007 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - Ds. A.C. van der Wekken wordt zondag 2 september bevestigt als dominee van de Christelijke Gereformeerde Kerk De Open Hof in Scherpenzeel. Van der Wekken wordt de eerste eigen predikant van deze gemeente. De initatiefnemers van de Christelijke Gereformeerde Kerk in Scherpenzeel organiseerde in september 1990 voor het eerst welkomstdiensten. In 1996 werd de kerk officieel geinstitutioneerd. Nu volgt dan een nieuwe mijlpaal voor deze jonge gemeente met de komst van een eigen predikant. Ds. A.C. van der Wekken was tot voor kort predikant in de Christelijke Gereformeerde Kerk in Amersfoort.

Zondag 2 september wordt Van der Wekken in de ochtenddienst -die om 9.30 uur begint- bevestigt als predikant van de gemeente in Scherpenzeel door ds H. Biesma uit Amersfoort. 's Middags om 16.00 uur is dan de intrededienst, waarin ds Van der Wekken zelf zal voorgaan.

Beide diensten worden gehouden in de grote zaal van de Heijhorst aan de Holevoetlaan in Scherpenzeel. Zowel bij de ochtenddienst als bij de middagdienst is kinderoppas aanwezig.

Een ieder die belangstelling heeft, wordt van harte uitgenodigd om de diensten bij te wonen.

advertentie
advertentie