Scherpenzeel verliest ook van Baarn

10 september 2007 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - Met vertrouwen ging Scherpenzeel zondag de strijd aan tegen Baarn. Na drie minuten sloeg de hoop alweer om. Een verdedigingsfout leidde de openingstreffer van de bezoekers in. Het goede trainen dat de selectie afgelopen week had gedaan, bleek ineens een stuk minder waard. De thuisclub kwam er in deze wedstrijd niet aan te pas. De bezoekers wonnen eenvoudig met 4-0. Dat is teleurstellend omdat Baarn niet als een echt goede ploeg wordt ingeschat. Na 48 minuten stond de eindstand al op het scorebord vermeld.

Het probleem van de Gelderse formatie is dat de tactische afspraken niet worden nagekomen. Daarnaast kunnen de overgebleven routiniers het elftal niet op sleeptouw nemen. Het vreemde is wel dat de spelersgroep na de wedstrijd aangaf redelijk tevreden te zijn over het vertoonde spelbeeld. Trainer Ab van der Wiel was duidelijk minder content met de teamprestatie. ,,Eigenlijk hebben we maar twee kansen gecreëerd. Daarnaast is de opbouw van achteruit te matig verzorgd waardoor de tegenstander eenvoudig aan hun doelpunten komt." Hoe het nu verder gaat met de zondagsectie? Komende zondag wordt tegen Wasmeer gespeeld; duidelijk is dat een overwinning zeer welkom is. Het is echter de vraag of de spelersgroep over voldoende kwaliteit beschikt om een overwinning af te dwingen. Hard werken alleen is niet voldoende.