Boerenstee

Nieuws

Eigen risico

WOUDENBERG - Een theeschenkerij waar iedere dag een andere ondernemer de scepter zwaait. Waar het iedere dag weer een verrassing is wat er op de kaart staat, want iedere dag is er een andere gastvrouw/gastheer. Dat gebeurt bij de Theeschenkerij bij De Boerenstee.De Boerenstee is het bedrijf van de familie van Ravenhorst aan De Steeg 6 Woudenberg. Naast het bedrijf met melkkoeien, kunnen gasten hier terecht voor kookworkshops, vergaderingen en overnachten in de Bed & Breakfastkamers. Deze zomer is de verblijfsaccommodatie uitgebreid met zogenaamde ‘Liniehutten’, sfeervolle hutten die gesitueerd zijn in een aarden wal. De aanleg van de Liniehutten is gecombineerd met een andere nieuwe activiteit, namelijk een Theeschenkerij. Zowel voor de gasten van de Boerenstee en de Liniehutten, maar ook voor de vele recreanten die het bedrijf passeren (het bedrijf ligt aan het Klompenpad Oudenhorsterpad en nabij het Valleikanaal), zal de Theeschenkerij als een sfeervol rustpunt fungeren. De familie van Ravenhorst wil het beheer van deze Theeschenkerij uitbesteden aan een 6-tal enthousiaste ondernemers. En U kunt één van deze ondernemers zijn! Droomt u er ook van om ooit een keer uw eigen bedrijfje op te starten? Een lunchroom of theeschenkerij waar u uw zelfgemaakte, met streekproducten bereide gerechten aan de gasten kunt aanbieden. Deze droom kan werkelijkheid worden bij “de Boerenstee” in Woudenberg!!!

Projectbegeleidster Maike van der Maat: “Het is de bedoeling dat iedere dag van de week een andere ondernemer voor eigen rekening en risico de scepter zwaait over de Theeschenkerij. De Theeschenkerij zal geopend zijn op maandag tot en met zaterdag en de ondernemers huren de ruimte (inclusief voorzieningen zoals meubilair en keuken) één dag per week. Op die betreffende dag zijn de ondernemers zélf gastheer of gastvrouw: ze runnen de zaak naar eigen inzicht en kunnen dan hun zelfgemaakte en ambachtelijk bereidde producten verkopen.

Om alles in goede banen te leiden en af te stemmen, worden uiteraard afspraken gemaakt met de familie Van Ravenhorst én met de andere uitbaters.”

Informatie

Mensen die interesse hebben om voor één dag in de week “eigen baas” te zijn in de Theeschenkerij kunnen contact opnemen met Clara van Ravenhorst via telefoon 033-2770992 of email: info@boerenstee.nl. Zondag 7 oktober besteedt RTV Utrecht in het programma B.V. Utrecht aandacht aan de bijzondere exploitatievorm van de theeschenkerij.

advertentie