Valleivogels heeft niets aan gelijkspel

26 november 2007 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL – Valleivogels blijft nog altijd de rode lantaarndrager. Tegen VV Eemdijk was de kans om de lantaarn over te dragen, maar de Scherpenzelers kwamen niet verder dan een gelijkspel. In een wedstrijd met vele gele kaarten en zelfs twee rode kaarten zorgde Gert van Essen in de tweede helft voor de gelijkmaker: 1-1.

Het voetbal in dit degradatieduel was van beide kanten niet goed te noemen. De ploeg uit Eemdijk was feller in de duels en “de vogels” vonden bij balbezit niet de rust om een goede aanval op te bouwen.

Beide ploegen hadden de drie punten hard nodig, maar moesten uiteindelijk genoegen nemen met een schamel puntje. In de onderste regionen is dus geen verandering gekomen. Met de eerste helft van de competitie achter de rug heeft Valleivogels nog altijd de rode lantaarn in handen. Zaterdag 1 december wacht weer een zware opgave voor de “rood-witten”. Voor de uitwedstrijd tegen SV Loosdrecht zal Gerard Top zijn manschappen klaar moeten stomen om punten te pakken. De wedstrijd wordt gespeeld op sportcomplex Hallinckveld te Loosdrecht en begint om 14.30 uur.